Leta.lv & Nozare.lv Down [papildināts]

Šodienas lielais pārsteigums, bija leta.lv un nozare.lv esošais teksts:

Dargie kolegji, pirms publicet apshaubamu specialistu viedokjlus par nelielu serveru hostingu kompanijam un diskutetu par kompetenci, ietiektu tomer parskatit sho nomelnojosho zinju saturu, un parstat publicet shos aizvainojoshos reklamrakstus. Ka redzat- nekas nav drosh un neuzlauzhams- JA vajag, tapec nevajag lekt augstak par savu d. Paldies par uzmanibu. Hakeris. Atsauce

Faksts jau tīri intriģējošs, bet mans skatījums uz šo,

ir tāds ka tomēr sava taisnība lapas lauzējiem ir, jo izlasot to rakstu, kas 110% ir pasūtījuma raksts, liekais dīvaini par tur izskanējušajiem izteikumiem par to ka katrs mazais hostinga kantoris sux, nu kategoriski nepiekrītu šim te, jo bieži šie mazie ir tieši aizsargāti, jo salīdzinoši mazajam kantorim, kurš savus serveris tik un tā tur kādā no lielajiem Datu centriem, ir lielāka aizsardzība atšķirībā no tiem, jo puikas sargā savus 3 serverus, jo tas ir viss kas viņiem ir. Protams var sākt diskutēt par to ka lētās hostinga kompānijas nezina ko dara un visi kas tur strādā nav ieguvuši 7 maģistrus dārzkopībā, bet tā arī būtu tika un vienīgi atruna. Bet ja salīdzina cenas tad lielie spēlētāji Latvijas tirgū bieži tomēr ir neadekvāti dārgi. Protams katram ir savas izmaksas, bet vai tiešām ir nepieciešams tērēt naudu uz piemēram uber dzesēšanas sistēmām, ja sarēķinot gala patērētāja cenu tik un tā datu centrā tiks nolikti 5 serveri?

Ekrānšāvieni:

Patiesībā interesētu ko pati leta.lv teiks par šo joku.

3 thoughts on “Leta.lv & Nozare.lv Down [papildināts]

  • 27.04.2011 at 13:03
    Permalink

    vienmēr iespēja izvietot ārvalstu datu centros informāciju, nevis izvēlēties mazos hostinga pakalpojuma sniedzējus. Lieliem datu centriem lielāks datu apjoms, attiecīgi arī vajag tiešāku trubu uz LV resursiem.
    Cilvēkam no malas, kurš izvēlās brīvāk un uzmanību daudz nepievēršot sava hostinga pakalpojuma sniedzējam, būs pa lielam vienalga, kur to savu lapu un varbūt arī meilus nolikt, līdz reizei, kad būs probzas. LV ir daudz mazo kantorīšu, kuri tiešām ir serveris zem galda un skaitās hostings. Visus vienā maisā nevar bāzt, bet nu uzticami mazie hostingi ir tikai daži.

  • 27.04.2011 at 13:45
    Permalink

    Jā par šo pilnībā piekrītu, katrā medus mucā ir pa darvas pilienam. Tas pats attiecas arī uz mājas lapu izstrādātājiem veidot interneta veikalu pa 100 Ls pie “kaimiņu Jāņa”, vai veidot kādā no lielajiem kantoriem pa 10k. Dilemma tiek atstāta gala klienta rokās, izvēlēties starp kvalitāti un cenu.

  • 27.04.2011 at 15:09
    Permalink

    LETA izpētīs notikušā detaļas un tad varēs sniegt plašāku komentāru. Runāju kā LETAs pārstāvis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.